Trappbelysning - En viktigt del av hemmets dekor

Efter en lång och härlig sommar så kommer nu hösten och med det också mörkret. Vi får chansen att kura ihop i soffan, kanske tända lite ljus och umgås med nära och kära. Vi får också mer tid till att hänge oss hemmet och dess inredning.


Något som man kanske glömmer bort är att trappan har en omfattande plats och är en betydelsefull del av interiören. Det blir därför allt vanligare att vi lägger större fokus på valet av vilken modell av trappa vi vill ha. Att dess funktion och design ska harmonisera med den övriga inredningen och fler och fler väljer att investera i specialanpassade trappor.


Vi svenskar lägger stor vikt i att vår personlighet ska återspeglas i vår hemmiljö. Inte förvånande att det också blir allt vanligare med att installera integrerad belysning i trappan.

Det är ett effektivt och relativt prisvärt sätt öka trappans dynamik, installationerna är oftast enkla och har lång livslängd. Trappbelysning höjer upplevelsen i rummet och skapar det där lilla extra.


Det finns en uppsjö av olika produkter och möjligheter. Belysningen kan vara funktionell eller dekorativ, den kan vara infälld i trappstegen eller fästas under trappräcket. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Kvalitet - Hantverk - Trygghet

© 2018 av Nordiska Trappor.